BrentShep Terranceh MillieMon Billige Fodboldtrøjer Ollie SylviaCpl

Ollie Fodboldtrøjer På Tilbud ColetteM

Den japanske international lavede kun 14 Premier League-starter sidste sæson og er blevet forbundet med en tilbagevenden til Dortmund i en bytteaftale, der involverer forsvarer Mats Hummels. Dortmund ser imidlertid ud til at være fast besluttet på at beholde Hummels og har endnu ikke taget nogen kontakt med United over Kagawa. Dette har åbnet døren for Atletico Madrid, der ser ud til at tilføje deres angribende muligheder efter Billige Fodboldtrøjer signeringen af ​​angriberen Mario Mandzukic fra Bayern München. Den nye United-chef Louis van Gaal vil være modtagelig for tilbud til Kagawa, og Atletico forbereder sig på at gøre sit skridt.

 Manchester City-angriberen Stevan Jovetic er fremstået som et sommeroverførselsmål for Atletico Madrid, ifølge rapporter i Spanien. Streberen har kæmpet for at slå et førsteholdsplads på Etihad denne sæson og blev fjernet fra klubbens Champions League-hold til knockout-runderne. Den Elfenbenskystens internationale ankomst har skubbet Jovetic yderligere ned på ordren, og det har advarede opmærksomheden fra flere klubber. Ifølge AS ser Atletico Madrid nu op til Montenegrin og har øremærket ham som et af deres øverste overførselsmål.

 El Mundo Fodboldtrøjer På Tilbud rapporterer, at hanen var iført en skjorte, der sagde ‚Frente Atletico‘, navnet på Madrid-siden ‚berygtede ultras. Madrids‘ alarmtjenester twitrede: ‚Civilbeskyttelse har stabiliseret og taget en 22-årig mand i en alvorlig tilstand til La Paz-hospitalet, efter at han havde påført tre knivsår i låret, armen og ryggen. Den argentinske angrebsmand Joaquin Correa vandt det derefter to minutter fra tiden efter at have klemt sig fast på en pas midt i tøven i værtsforsvaret.