ClaudeCha MervinObr HowardLou Fotbollströjor Barn Georgiana ZacheryBr

Georgiana Matchtröjor Fotboll TerrySka

Nyheter om att Adam Lallana har plockat upp en skada inför den enorma Premier League-matchen mot Arsenal har lämnat några fans i en optimistisk stämning. Mittfältaren har inte haft den bästa starten på sin Anfield-karriär sedan han kom från Southampton förra sommaren och har inte lyckats hitta en jämn form. Det var dock vissa supportrar Matchtröjor Fotboll som fortfarande är irriterade över sina kollegor för att de uttryckte sin glädje över att en av sina egna spelare skadades.

 Liverpool-chefen Brendan Rodgers har medgivit att hans sida är ute av titelloppet, men det hindrar dem inte från att ha ett massivt uttalande i destinationen för kronan, som börjar med deras kollision med Arsenal på lördagen. 1-1 oavgjort mot West Brom förra gången, och kommer att se till att göra ändringar mot en Arsenal-sida som klamrar sig fast vid topplatsen i ligan.

 Boss Brendan Rodgers har inga nya skador på väg in i kollisionen och avslöjar att han borde kunna anropa den defensiva duon Daniel Agger och Glen Johnson i början av nästa vecka. Rodgers medgav emellertid att Mamadou Sakho förblir på sidan, eftersom Billiga Fotbollströjor han återhämtar sig från ett klagomål på hamstring. Han åtföljs av Lucas Leiva (knä) och Jose Enrique (knä) som är långvariga frånvaro. En annan positiv look kommer från Martin Skrtel som nyligen kommenterade att han hoppas kunna förlänga sin vistelse på Anfield, när han når sex år med klubben.