DesmondFi BrandiFis RochelleL Fotbollströjor Barn Imogene ElliotqxJ

Imogene Billiga Fotbollströjor PhilCosg

Gunnersen bokade sin plats under de senaste åtta genom att besegra AC Milan och vann den andra etappen 3-1 på Emirates Stadium på torsdag kväll för att försegla en seger på 5-1. Arsene Wengers sida undgick en gigantisk kryckmatch, med Atletico Madrid också i oavgjort, och kommer att möta en resa till Ryssland. I de andra Fotbollströjor Barn kvartsfinalen bjuder Atletico inför Sporting Lissabon, RB Leipzig tacklar Marseille och Lazio på Red Bull Salzburg .

 Premier League-sidorna Chelsea och Arsenal är bland kvartsfinalisterna när de försöker nå Madrid-showpiece på Olympiastadion i Baku i maj. Atletico Madrid vann Europas sekundära tävling förra säsongen och slog Marseille med 3-0 för att lyfta trofén. Vi har nu nått de sista åtta i den här termins turneringen och här är hur vi kan ta reda på vem som får vem som ska dra.

 Oavgjort kommer att äga rum denna fredag ​​den 15 mars klockan 12 i Storbritannien efter att oavgjort för Champions League-kvartfinalen är klar. Det kommer Matchtröjor Fotboll inte att finnas några planteringar eller landsskydd för dragningen och några begränsningar (av politiska skäl till exempel) kommer att meddelas före dragningen. Semifinalräkningen följer sedan omedelbart, vilket innebär att resten av turneringen kommer att kartläggas i sin helhet till finalen. Fjärdedelsfinalen för första benen spelas 11 april och de andra benen spelas den 18 april.