EricBegm SterlingM Concepcio Billiga Fotbollströjor Kate JanAclbg

Kate Matchtröjor Fotboll KennethW

Sanchez möter upp till sex veckor ute med en knäskada som drabbats mot Southampton i helgen, medan Frankrikes mittfältare Pogba kommer att vara otillgänglig för den 16-åriga kollisionen efter att ha skickats ut sent i förra månadens första benförlust. Anthony Martial förblir sidled med en ljumskskada, medan Jesse Lingard, Nemanja Matic och Ander Herrera också förblir frånvarande.

 Juan Mata, Phil Jones, Antonio Valencia och Matteo Darmian är också Billiga Fotbollströjor otillgängliga. Ole Gunnar Solskjær har tagit med sig ett antal unga talanger till Frankrike, där 18-åriga försvararen Brandon Williams ansluter sig till seniorgruppen för första gången. Manchester United: s provisoriska trupp: De Gea, Romero, Grant, Bailly, Dalot, Lindelof, Rojo, Shaw, Smalling, Williams, Young, Fred, Garner, Gomes, McTominay, Pereira, Chong, Greenwood, Lukaku, Rashford.

 Du kan hitta den här kanalen på nummer 414 eller 868 (HD) om du har Sky, medan Virgin Media-kunder kan gå till 528. De med BT Sport kan också leva strömma matchen via appen på sin dator, mobil och surfplatta. Du kan göra detta genom att skicka SPORT till 150 eller ringa 07953 966502 och följ instruktionerna. Den kostnadsfria prövningen gör att du kan titta på alla BT Sport-kanaler – exklusive alternativen för röd knapp – via appen, medan gratis casting till din TV också ingår.

 Det verkar verkligen som en med Matchtröjor Fotboll de röda djävulen 2-0 ner från hemmalaget mot PSG när de kommer in i Parc des Princes imorgon. Solskjærs plan är att fortfarande vara i släkt med en halvtimme kvar och hoppnervar fyller stadion och når de franska mästarna. Förenta historien har byggts på comebacks och hämtat förlorade orsaker, framför allt under Solskjas tid som Han sa: ‚Naturligtvis behöver vi det första målet och vi måste stanna kvar i spelet med en halvtimme kvar och ett mål i det.