FreyaFerr KatieBosa WilsonktS Köp Fotbollströjor Katrice DamienYnz

Katrice Matchtröjor Fotboll SuzanneG

Turans agent Ahmet Bulut förra veckan bekräftade att Arsenal och Liverpool var bland de lag som hade frågat om att signera sin klient. Men rapporter i Spanien antyder att Tottenham har gått med i tävlingen för den turkiska internationella. Och förra veckan sa Bulut till Tuttomercatoweb: ‚The klubben vill inte sälja Arda. ‚Men om vi skulle få ett erbjudande som motsvarar hans utköpsklausul så borde Atletico lyssna på ett sådant förslag.‘ Arsenal och Liverpool? En destination i Premier Billiga Fotbollströjor League skulle vara för spelarens smak och jag kan bekräfta att det finns klubbar intresserade, som de två nämnda.

 Capoue sa i slutet av förra säsongen att han ville lämna Toulouse, efter att ha bytt agent förra säsongen för att säkra en övergång till en större klubb. ‚Jag vill spela i Champions League, för att möta de bästa lagen på kontinenten,‘ sade han. ‚Toulouse kan inte erbjuda mig det den här säsongen.‘ Vi missade Europa i slutet av Championnat så ja, jag vill lämna. ‚

 Sevilla sportsdirektör Monchi var uppenbart orolig över att han skulle behöva avstå från sin mest eftertraktade försvarare och beklagade misslyckade kontraktssamtal mellan sidan och Fazios representanter. Han Billiga Fotbollströjor sa: ‚Det verkar som att Tottenham är villig att betala [släpp] klausulen,‘ sportdirektör berättade för reportrar.

 Vid 27-åringen kunde Fazio enkelt uppfylla en femårsavtal och kan till och med ses som en långsiktig ersättning för den Hull-bundna klubbkaptenen Michael Dawson. Den argentinska har haft en produktiv säsong med Sevilla, och hjälpte sidan att landa sin första tävlings trofé sedan sin triumf Copa del Rey 2009-10.