GiseleLei WillyGalv Elizabeth Fodboldtrøjer Til Børn Emmett MilesMatr

Emmett Fodboldtrøjer Med Eget Tryk CesarRyr

Liverpool har tilladt Andre Wisdom at forlade klubben på lån, mens forsvareren flytter til Derby County resten af ​​sæsonen. Den alsidige 20-årige, der kan spille både højreback og midt i forsvaret, leder til Pride Park på jagt efter førstelagsfodbold, der lige har optrådt tre gange for sin moderklub indtil nu. Visdom er meget bedømt i Merseyside-klubben og er den faste kaptajn for Englands Under-21’ers side. Rams-chef Fodboldtrøjer Med Eget Tryk Steve McClaren havde set ud til at styrke sine forsvarsindstillinger siden overtagelsen tidligere i denne måned og ser frem til at arbejde med Wisdom.

 Liverpool og Arsenal står overfor en stor kamp med Fiorentina og Borussia Dortmund om at signere Spartak Moskva-angriberen Welliton. Den brasilianske, 25, er bedømt som en af ​​de bedste fremadrettet i Rusland og har tiltrukket interesse fra en række europæiske klubber. Både Liverpool og Arsenal er ivrige efter at styrke deres fremadgående linje og er blevet forbundet med et skridt til 5ft 9in frem. Kenny Dalglish og Arsene Wenger bliver nødt til at handle hurtigt, hvis de vil underskrive ham, da rapporter i Rusland antyder, at Fiorentina og Borussia Dortmund også Fodboldtrøjer Med Eget Tryk er kommet ind i løbet for at få hans signatur.

 Paris Saint-Germain har slået både Arsenal og Liverpool til underskrivelsen af ​​Real Madrid-forsvaret Jese Rodriguez, har de franske mestre annonceret. Premier League-duoen blev forbundet med et træk for 23-åringen i sommer, hvor spilleren angiveligt var ivrig efter at forlade Real på grund af hans mangel på førstelagsmuligheder på Bernabeu. Men Jese har i stedet valgt en flytning til Frankrig, hvor den tidligere spanske under-21 internationale penning en fem-årig kontrakt på Parc des Princes.