RomanflK VioletteL TabithaUo Fotbollströjor Butik Claude SOHWinsto

Claude Billiga Fotbollströjor ErrolPar

Högerbacken i Barcelona har insisterat på att han kommer att bestämma sin framtid efter Champions League-finalen i helgen, men rapporterade idag att han är Manchester-bunden. United har letat efter en ny högerback sedan Louis van Gaal tog över, och Alves verkar passa på räkningen. Barcelona är intresserad av att snappa upp honom medan en övergång till Bayern München föll igenom hans lönekrav. De hävdar att klubben är ‚på väg‘ att tillkännage honom som sin andra Fotbollströjor Butik signering efter ankomsten av Memphis Depay.

 Och han tror att locket av att vara klubbkapten efter Iker Casillas avgång kunde cementera hans vistelse. Han sa: ‚Sergio är vår kapten och jag är säker på att han kommer att göra det bra. Jag vet bara att han är en Madrid-spelare idag och han är‘ fokuserad på Madrids ’spel. Rapporten tillägger att en affär skulle falla igenom för den spanska internationella, Van Gaal kommer att nöja sig med sin nuvarande skörd av centerbacks, snarare än att våga sig till överföringsmarknaden.

 Frammannen beundras av Ole Gunnar Solskjær för hans blåsande hastighet, med nordmannen övertygad om att han klarar livet på Fotbollströjor Butik Old Trafford. James ser ut att vara det första nya ansiktet i Manchester United-dörrarna, med Solskjær som är angelägen om att bygga upp truppen efter en mardröm Premier League-kampanj.

 Crystal Palace är ivriga att hålla fast vid sin stjärna tillgång, som tidigare denna månad hävdade att han kommer att stanna kvar. Men trots detta säger spegeln att United vill lämna in en affär för Wan-Bissaka så snart som möjligt. Klubbkaptenen Antonio Valencia kommer, efter ett decennium av tjänst, att lämna klubben på en gratis överföring.