Dollieuib BerryHins Felicitas Fotballdrakter Barn Mikel SamCritte

Mikel Fotballdrakter Barn KendallL

Barcelona har blitt rammet av protester de siste dagene etter fengsling av ni katalanske separatistledere mandag. Det forventes mer uro på kampdagen 26. oktober, og La Liga har bedt det spanske fotballforbundet om at El Clasico skulle flyttes fra Barcelonas bakken til Madrid.

 Begge klubber vil bli bedt om sine innspill før Fotballdrakter Online en avgjørelse tas, og ifølge BBC Sport vil Barcelona nekte forespørselen ettersom klubben føler at bryteren er unødvendig. Barcelona ga uttrykk for sin misnøye etter straffeutmålingen av de ni separatistene, som fikk fengsel i fengsel mellom ni og 13 år. Det spanske fotballforbundets konkurranseutvalg tar sin beslutning i løpet av de neste dagene.

 Nyheter har brutt i dag i Spania om at politiet og La Liga ser på et enormt antall kamper fra tredje og fjerde divisjon. Totalt er det 10 kamper fra sesongen 2015/16, 26 fra 2016/17 og ytterligere 15 fra første halvdel av den nåværende kampanjen. El Confidencial rapporterer at Fotballdrakter Barn kampene under mikroskopet er blitt oppdaget av Federbet – en ideell organisasjon som bekjemper ulovlig pengespill.

 Men Marca har siden fått vite at ingen spillere fra noen av El Clasico-antrekkene har vært implisert så langt. Og de har samarbeidet med både politiet og La Liga-tjenestemenn gjennom hele etterforskningen. Topp forståsidere IAN WRIGHT og DANNY HIGGINBOTHAM har plukket valgene sine for denne uken hvis du trenger en styring.