ElijahGil SheritaMa Johnathan Fotballdrakter 2020 Elissa CandiceWo

Elissa Billige Fotballdrakter AntoineR

Det betyr at 30-åringen vil være tilgjengelig gratis om sommeren og klubber over hele Europa er opptatt av å knipse ham opp. Både Liverpool og Tottenham undersøkte muligheten for å signere Lavezzi i fjor sommer, mens Arsenal var etter vingen under Napoli-dagene hans. I følge rapporter i Italia vil imidlertid Premier League-klubber gå glipp av den argentinske agenten flyr til Italia for Billige Fotballdrakter samtaler med Serie A-sidene. Juventus og Inter vil begge ha Lavezzi, og det vil nå være en rett kamp mellom dem å binde opp en avtale med spilleren.

 Spissen, 22, har skrevet en ny femårsavtale om sommeren, men har bare klart 264 minutter med førstelagsaksjon denne sesongen. Med en gruppe internasjonale stjerner, som Lionel Messi, Neymar og Alexis Sanchez, foran ham i fremtidig pikkingrekkefølge, ble det nylig antydet at han ville bli opplånt på lån i januar. Tello er imidlertid fast på at han vil kjempe hardt om et sted på Nou Camp og vil bare tenke på å søke beiteer nye om sommeren.

 Dortmund prøver nå å avtale et gebyr med Rennes for Dembele, som er ønsket av flere sider i Europa etter å ha tullet 12 mål denne sesongen. Dortmunds Billige Fotballdrakter unnlatelse av å avtale gebyr gir håp til Liverpool og Tottenham, som fremdeles er opptatt av å signere Dembele. Liverpool-målet Yevhen Konoplyanka veier opp opsjonene sine før han legger penn på papir om en avtale med Roma, ifølge rapporter i Italia. Dnipro-vingen er uten kontrakt om sommeren og kan som sådan snakke med klubbene før han går over på en gratis overføring på slutten av sesongen. Roma har uttrykt en sterk interesse for Ukrainas internasjonale og har tilbudt ham sjansen til å flytte til Serie A.