IQCLesley DaneEichm AngieRobe Matchtröjor Fotboll Roosevelt ShaunAugu

Roosevelt Billiga Fotbollströjor LesliOli

Hon fortsatte: ‚Systemet, polisstyrkan i South Yorkshire borde skämmas för sig själva och hänga huvudet i skam.‘ Fru Aspinnall tillade: ‚Låt oss hoppas att det bara är början på vad som kommer att göras.‘ Hon tillade att folket i Liverpool hade haft, 27 år av sömnlösa nätter, ‚låt‘ hoppas att de får sitt nu ‚

 Fru Aspinall tillade: ‚Det är inte bara rättvisa för 96, det är Fotbollströjor Barn rättvisa för våra fans, för överlevande och staden som var där den dagen.‘ Sheila Cole. på uppdrag av Hillsborough Justice Campaign, tog sig också till scenen och sa att myndigheterna hade ‚valt på fel stad‘ och applåderat juryns åtagande. Hon applåderade också fastheten hos familjer, som hon sade hade hållit huvudet högt upp och ‚gav aldrig upp hopp … i ljuset av lögner, täck upp och konspiration‘. Hon sa: ‚Hopp och mänsklighet, det är det som denna kamp för rättvisa har gett vårt samhälle. Du gör mig stolt över att vara från den här staden.‘

 Ett säkert Billiga Fotbollströjor ställning har stöttats av ett antal av de familjer som sörjdes av Hillsborough-katastrofen. Yttrandet från familjerna till de 96 Liverpool-supportrarna som så tragiskt förlorat sina liv har sökt sig under hela processen för att återupprätta status. Och vid ett privat möte med 50 familjemedlemmar var det majoritet för att återföra det, enligt Daily Mail. Mötet organiserades av Jay McKenna från Spirit of Shankly-stödgruppen, som beskrev mötet som ‚konstruktivt‘.