KSMTomrsc JorgeDye OlgaWertz Fotballdrakter 2020 Heath MosesYycb

Heath Kjøp Fotballdrakter Corneliu

Venstrebacken nyter for tiden et nytt lån på lån hos skotsk side Hearts, hvor han har gjort 20 opptredener i alle konkurranser. I følge Football Insider tok de to klubbene kontakt med United i går kveld da de forsøker å slå ut en avtale før overføringsvinduet stenger. Men de vil bare huske den engelske ungdommenes internasjonale dersom et passende tilbud kom inn Billige Fotballdrakter for 22-åringen. Unggutten er godt nede i pikken etter hvert på Old Trafford, med Luke Shaw, Ashley Young, Diogo Dalot og Matteo Darmian foran seg.

 Men City har nektet å gi den forespurte tildelingen, og har i stedet tilbudt snaut 70 flere billetter. Daily Mail rapporterte om en klubbkilde som sa: ‚De ekstra 70 blir sett på som litt av en mickey-take, og den har ikke gått bra. United er ikke fornøyd med det, men de vil ikke bli involvert i en slangingkamp. ‚

 United vil ikke skrive et klagebrev til Manchester City om problemet, men antas å være skuffet over resultatet. Beslutningen om ikke å tildele flere billetter er nede på den ‚økte risikoen‘ for problemer som koker over mellom de to settene med supportere. Billige Fotballdrakter I april i fjor sammenstøt fans i sentrum da politiet kjempet for å inneholde rivaliserende grupper. United har blitt belønnet for sin gode oppførsel mot Liverpool de siste årene ved å få utdelt flere billetter til sine turer til Anfield. Jose Mourinhos side tar på seg Bournemouth på formiddag på lørdag mens City møter Fulham i morgen i EFL-cupen før han vert for Southampton.