LashayHoa Christian MarioZzsy Fotbollströjor Butik Tamera LulaDover

Tamera Billiga Fotbollströjor GUBReube

Enligt Gazzetta dello Sport slutade en lunch mellan tjänstemän från de två klubbarna med en konsensus om överföringen. Men Juventus förstås gynna en överföring med Barca, delvis för att affären kommer att gå igenom nästa sommar när Liga-klubbens överföringsembargo upphör. Det ger Juve ett år att dra nytta av Pogbas mittfält närvaro när de försöker bygga på en fjärde serie A-titel och Champions League-finalplatsen förra säsongen.

 Rabiot: s agent, Billiga Fotbollskläder hans mor, sägs inte ha några problem med övergången då Rabiot går in i det sista året av sitt kontrakt. Mittfältaren Rabiot, 23, utnämndes som en vänteläge för Frankrikes VM-trupp men bad om att tas av . Rabiot sägs ha bett om ett femårigt avtal och ska användas längre upp på planen i en nr 8-roll.

 Den före detta Manchester City ungdomsstjärnan har för närvarande en djupare liggande nr 6-position hos PSG. Parc des Princes president Nasser Al-Khelaifi ser ut för att få kontanter på Rabiot i sommar med att veta att han kommer att lämna gratis nästa år. Han spelade dock hardball ursprungligen, men med andra rapporter igår hävdar att PSG sa att en switch inte kommer att hända i sommar. Barcelona är ute efter att bygga om i mitten av parken för att öka sin utmaning i Champions League efter att ha vunnit Fotbollströjor Butik La Liga förra säsongen.

 Barcelona strävar efter att signera den begåvade unga försvararen Santiago Ramos Mingo från Boca Juniors innan han tecknar ett professionellt kontrakt med den argentinska sidan. Den 21 november blir Mingo 18 år, vilket innebär att han kommer att kunna anmäla sig till en europeisk klubb. Som rapporterats av TYC Sports har Barcelona övervakat centerbackens framsteg och är ivriga att säkra en affär.