LayneNcl BelindaLi KaylaWill Fotballdrakter 2020 Rosaura IngeborgC

Rosaura Kjøp Fotballdrakter LeeCcobj

Arsenal har speidet midtbanespilleren denne sesongen og ble først koblet til å gjøre et januar-utslag i oktober. Men nå, ifølge Nice Matin, er Milan fast bestemt på å piple Gunners til signeringen av Koziello. Nice kvier seg for å selge unggutten, men han har ikke hatt så mye denne sesongen sammenlignet med da Claude Puel hadde Kjøp Fotballdrakter ansvaret. Som et resultat kan Koziello se ut til å tvinge til et trekk i januar hvis han tror hans fremtid kan være best tjent borte fra Frankrike.

 West Ham og Newcastle har begge blitt koblet til en flytting til Ba i sommer, men Express Sports forstår at de ikke er en av klubbene i konkurranse med Gunners om spillernes signatur. Ba er overskudd til krav hos Chelsea under Jose Mourinho etter signeringen av Samuel Eto ‚o dyttet den tidligere Newcastle-mannen under Fernando Torres og Romelu Lukaku i pirkefølge på Stamford Bridge. I følge magasinet France Football er Arsenal i samtaler med Blues over å bringe Ba til Emirater på utlån. Det konkurrerer fra tyske og italienske klubber hvis Fotballdrakter På Nett! de forhandlingene mislykkes med Roma som antatt å være spesielt ivrige, men spilleren antas å ønske å forbli i London.

 Arsenal møter sterk konkurranse fra Inter Milan i løpet for å lande Galatasaray-forsvarer Felipe Melo i sommer, ifølge rapporter. Brasilianeren er et langsiktig mål for Gunners og Arsene Wenger ser den rutinerte midtbacken som en mann som kan gi viktig første lagsdekning neste periode.