MartinaCo ColinOsul SherrieWi Fodboldtrøjer Til Børn Daniele IsabellTe

Daniele Fodboldtrøjer Til Børn ValeriaS

La Liga-kraftværkerne ‚uafgjort betyder, at de nu er tre kampe uden sejr og står over for muligheden for en pinlig exit i gruppespillet. Antoine Griezmann kom tættest på de besøgende, efter at han blev sat gennem en på én, men straffede sit skud lige mod Qarabag-keeper Køb Fodboldtrøjer Ibrahim Sehic … og Diego Simeones mænd kunne regne sig heldige, at værterne ‚farligste mand om natten, angriberen Dino Ndlovu, blev kontroversielt sendt afsted.

 Forwarden blev vist et andet gult efter 75 minutter for dykning, men repriser viste, at der var minimal kontakt. Atletico skruede op for varmen med mandets fordel og lagde en sen belejring til Qarabag ’s mål. Griezmann skævede bredt fra inde i boksen, mens både Diego Godin og Fernando Torres så deres headers blokeret og heste på ski. Atletico er tredje i gruppe C med bare to point – fire bag Chelsea og to bag Roma.De byder Qarabag velkommen på den nye Wanda Metropolitano på Halloween i håb om ikke yderligere europæiske frights.

 Gary Cahill, alias ‚Heri Kehill‘ og ‚Tibo Kurtua‘ – bedre Køb Fodboldtrøjer kendt som Thibaut Courtois – er kun to af de strålende eksempler i Blues-troppen. En nostalgisk fan på Twitter hævdede, at navnene mindede ham om det populære fodboldvideospil Pro Evolution Soccer. På twitter uploadede han navne på troppen sammen med overskriften: ‚Noget meget Pro Evo om oversættelserne i Qarabag-programmet.‘