NadineKet ThaddeusC CVHFranzi Fotbollströjor Butik Malissa ChristieC

Malissa Billiga Fotbollströjor JeannieW

Jose Mourinho förväntas vara upptagen igen i sommaröverföringsfönstret när han letar efter en ersättare för skepparen Wayne Rooney. Atletico Madrid är också angelägna om att signera den 27-åriga angriparen, som har kopplats till flytt till Premier League de senaste åren. Reus återvände först från skada i november men har fortfarande flisat in med 11 mål och åtta assist i alla tävlingar.

 Jose Mourinho vill att Manchester Uniteds Europa League-kollision i Rostov skulle Billiga Fotbollströjor avbrytas på grund av läget på planen. Efter att ha beskrivit Europa League-16-slaget som ett ‚dåligt drag i alla aspekter‘, förenade United-managerens känslor bara förvärrade inspektion av Olimp-2-stadionens yta på onsdag. Mourinho jämförde tonhöjden med Bird’s Nest-kvistmyren som såg Uniteds pengarsnurrande säsongsvänskap mot Manchester City i Peking avbröt. Portugiserna var inte nöjda med europeisk fotbolls styrande organ för att få United att spela gruppstegens avgörare på Zorya Luhansk på en frusen tonhöjd och var inte imponerad av ytan i Saint Etienne förra månaden.

 Mittfältaren var ute i sex månader förra säsongen med en knäbandsskada och återvände i april. United tror att Hughes, 21, kan vara en del av den första laguppställningen innan han tävlar om en startplats i framtiden. Och han var i typiskt högljudd Billiga Fotbollskläder form när han diskuterade sina mål under sin andra vecka som United-chef. Mourinho, 53, sa: ‚Jag är inte ödmjuk när jag pratar om mål, jag är ganska aggressiv mot det. Och Mourinho riktade direkt till Old Trafford för att försäkra dem att han förstår kraven på ett jobb han har velat i flera år.