NannetteP HongBoddi EleanorOt Fodboldtrøjer Børn Christopher Cassandra

AaB tr\u00f8je! Se laveste priser p\u00e5 AaB tr\u00f8jer i DK!Christopher Fodboldtrøjer Online MonteMat

Arsenal-manager Arsene Wenger mener, at Tottenhams nye stadion til sidst vil se dem konkurrere økonomisk og give den ’største udfordring‘ til klubben. Gunnerne har allerede deres egne avancerede faciliteter med Emirates Stadium og nordlige London-rivaler Spurs er også sat til et nyt 61.000 personers hjem i de kommende år.

 Tottenham flytter kun et stenkast fra deres nuværende White Hart Lane jorden og planlægger at Fodboldtrøjer Børn flytte til starten af ​​sæsonen 2018/19. Spurs kan også kræve nogen tid på at begynde at drage fordel af et nyt hjem, som foreslås den største i London og vil være vært for NFL-spil over en periode på ti år. Men forud for søndagens møde mellem de to på Emiraterne, tror Arsenal-chef Wenger, at skiftet vil se Tottenham matche hans side.

 Det er ingen hemmelighed, at der er tal hos klubben, der ville have favoriseret en ny æra i sommeren, men selv med en ny kontrakt er Wengers situation mindre end robust, med hans chefspejder Steve Rowley, en nær allieret, klar til Wenger på sin side fortsætter med at udstråle ro Fodboldtrøjer Børn i situationen og nogle, underligt, ser det som symptomatisk for problemet. Hans afvisende af Lee Dixons kommentarer i denne uge om, hvornår Arsenal-spillere plejede at knytte hinanden til bandagen rumvæg, der råbte for derby-dages lidenskab, var typisk for, hvordan han ser sin situation: at råbe i disse dage får dig ingen steder, at dette vigtige spil vil have mere nuance over det end ønsket.