SaraGauns Cassandra KurtiskxW Fotballdrakter 2020 Ilse CarolynBe

kj\u00f8pe Engelske fotballdrakter\/draktsett fotball p\u00e5 nettIlse Fotballdrakter 2020 Casimira

Kevin MacDonald ønsker å gjøre Tottenham-stjerneten Cristian Ceballos til sin første signering som Swindon Town-manager. Den nye sjefen bør få lov til å legge til troppen sin med League One-høye flygeblad med håp om at deres nåværende overføringsembargo blir løftet denne uken. Og MacDonald er klar til å raidere Spurs for spennende Fotballdrakter På Nett! playmaker Ceballos, mens han byr på å få sin Swindon-side over streken i deres løp om opprykk.

 Unggutten ble tipset som en fremtidig stjerne i løpet av sine Barcelona-dager, etter at en video av ham med triks med Ronaldinho gikk viral. Men han gjorde aldri karakteren på Camp Nou, og signerte faglige betingelser med Spurs i juli 2011 etter å ha imponert på en rettssak. 20-åringen venter fortsatt på sin debut for klubben, som burde gi ham muligheten til å få litt førsteopplevelse med Swindon.

 Sheffield Uniteds medeiere Kevin McCabe og Abdullah Bin Mosa ‚ad Abdulaziz Al Saud er i samtaler om at den saudiarabiske prinsen tok full kontroll over klubben. Prins Abdullah ble sameie av Blades i september 2013, og avsluttet McCabes lange søk for en partnerinvestor. Prinsen ga beskjed om at han hadde til hensikt å kjøpe de resterende 50 prosent Fotballdrakter På Nett! av McCabe-familiens aksjer i slutten av forrige måned.

 McCabe kom inn i Blades styre i 1993, forlot like etter og kom tilbake i 1995 før han effektivt tok kontroll på Bramall Lane i 1999. Blades ble forfremmet som Sky Bet League One-mestere forrige sesong under manager Chris Wilder og er for tiden åttende i Championship, fem peker på avspillingsplassene.