ShanonFre Lashawnda DeandreLa Fotbollströjor Barn Connor RandolphK

Connor Fotbollströjor Barn NellieBa

Everton-försvararen Ramiro Funes Mori har bett om ursäkt till Divock Origi för den otäcka utmaningen som skadade Liverpool-anfallaren i Merseysys derby. Funes Mori fick ett röd röd kort efter att ha tagit Origi full på fotleden i 50: e minuten av Everton ’s 4 -0 traskande på Anfield. Origi lämnade fältet på en bår och även om hans fotled inte är trasigt, måste Liverpool fortfarande Fotbollströjor Barn lära sig hela skadan. Origi, 21, som hade gjort sitt femte mål i fem matcher tidigare i matchen, skulle bedömas av Liverpools medicinska personal på torsdag. Manager Jurgen Klopp avslöjade efter matchen att vristen hade vridits och det fanns rädsla för ligamentskador.

 Ramiro Funes Mori har uttalat sig efter att hans skräckutmaning såg Divock Origi bana i Merseysys derby i mitten av veckan. Liverpool kryssade till en bekväm seger med 4-0 över en ideell tomrum från Everton, men skadorna på den belgiska anfallaren lyfte ett mörkt moln över slutresultatet. Jurgen Klopp väntar på resultat från ytterligare tester på Origis fotled, med den ser ut som Billiga Fotbollströjor om han har lidit skador på ledbandet, inte en paus. Försvararen på Twitter skrev: ‚Jag beklagar mycket vad som hände igår. Det var aldrig min avsikt att skada en rival och inte heller mina kollegor lämnar fältet. ‚Så, hur har Liverpool-supportrar reagerat på hans ursäkt? Vad sägs om Everton-supportrar som känner att han kan ha låtit ned dem?