ThaliaAlb BoydSmtr TrenaColm Fotbollströjor Barn Rebbeca SolomonVa

Rebbeca Fotbollströjor Barn BeauWren

Förenade fans verkar vara ganska lyckliga vid de chilenska förestående ankomsten, med tanke på att Sanchez har varit en stor hit för deras Premier League-rivaler under de senaste tre åren. Henrikh Mkhitaryan förväntades vara en nyckelsignering för klubben efter att ha förts in av Mourinho 2017. Men den begåvade spelmakaren är nu på väg ut efter bara 18 månader, där Arsenal ser ut att inkludera armenierna i någon affär för Sanchez.

 Mesut Özil, som också ännu inte tecknar ett nytt kontrakt efter en lång impasse, var en annan att missa matchen på grund av konditionproblem inför den nya säsongen, som Matchtröjor Fotboll startar för Arsenal mot Leicester på Emirates Stadium på fredag ​​kväll. Ozil och Sanchez verkade avslappnade när de tittade på matchen tillsammans på bänken och delade ett skratt när de promenerade runt Wembley efteråt.

 Båda spelarna har övervägt sina alternativ för att flytta från norra London men har sett potentiella destinationer gradvis elimineras. Sanchez är fortfarande önskad av Manchester City och Chelsea men Wenger är fast vid att han inte kommer att sälja till en Premier League-rival. Bayern München var tidiga favoriter för sin signatur men gjorde ingen hemlighet att deras intresse slutade efter att ha hört Sanchez: s ekonomiska krav.

 Ex-Arsenal-stjärnan Sol Campbell är dock övertygad om att 28-åringen inte kommer att flytta till Stamford Bridge. Och Campbell tror att om vingångaren lämnade klubben under sommaren, skulle Gunners fans vara ‚hjärtbrutna‘. Arsenal-stjärnan bröt igenom leden efter bara fem minuter för att skjuta hans sida framåt Fotbollströjor Barn i Confederations Cup-sammanstötningen. Och Sanchez överträffar nu den chilenska legenden Marcelo Salas i rankingen, med 38 internationella mål för hans namn. Mittbacken lade bollen in i Sanchezs väg, vilket gjorde det möjligt för framåt att ladda mot mål och träffa målet. Hemma skickade Gunners sin man en gratulationer-tweet som berömde hans senaste prestation. Trots meddelandet om stöd, Sanchez ’s Emiratens framtid är fortfarande oklar i sommar. Men Arsenal insisterar på att Sanchez inte kommer att säljas och förblir hoppfullt att ett avtal kan nås.