VanceLuis NoeliaFlo JeffryTea Fodboldtrøjer Online Cheryl CecilGibl

Cheryl Billige Fodboldtrøjer RosettaC

Mkhitaryan klippede et godt vægtet frispark ind i boksen, og Lukaku fik en plads til at få et hovedstød forbi Hart. West Ham-debutant Marko Arnautovic løbede et hoved på stolpen som svar, men United rykkede op gearene og truede med at tvinge åbne oversvømmelsesporte. Lukaku blev nægtet et hat-trick af en strålende blok fra Pablo Zabaleta, og Mkhitaryan tvang Hart til en god redning efter et vanskeligt løb. Det tredje mål kom endelig, da Mkhitaryan startede Martial med tre minutter tilbage, og Pogba tilføjede Fodboldtrøjer Butikker derefter et fjerde med et curlingskud i sidste øjeblik.

 Marcus Rashford havde sat de røde djæver to mål op inden for de første 20 minutter, hvor Jesse Lingard tilføjede et tredje med en afviklet strejke inden halvtid. United tog deres fod fra gasen i den anden periode, men Anthony Martial formåede stadig at bryde Burtons forsvar for at gøre det 4-0 på timen. I de døende faser scorede Lloyd Dyer et trøstemål for bryggerne, men Jose Mourinhos side blev sjældent urolig på Old Trafford.

 Værterne kørte ind i en behagelig halvtidsledelse, da Paul Pogba Billige Fodboldtrøjer og Anthony Martial konverterede deres straffe, før Pogba noterede sit andet mål om natten med en smuk curlingstrejke. Jesse Lingard tilføjede en fjerdeplads for værterne i anden halvdel, før den tilbagevendende helt Robin van Persie kom på scorebladet. Resultatet betyder, at de røde bevæger sig i første omgang foran deres modsatte armatur med Fenerbache om to uger. De røde djæver havde kun et skud i mål på Anfield mandag under deres borede 0-0 uafgjort, men Jose Mourinhos side nød langt større succes foran målet i aften.