VerlaLima Indianeka RebekahWi Billige Fotballdrakter Trinidad JarrodqqV

Trinidad Kjøp Fotballdrakter ElsieKra

Rafa Benitez ’side ønsker å feste ham før en rekke av sine Premier League-rivaler kan gjøre sitt trekk. Almirons representanter har allerede vært i Storbritannia for å vurdere de beste alternativene hans for en januar-bytte. Og klubbpresidenten i Atlanta, Darren Eales, har offentlig innrømmet at Almiron vil forlate det nye året.

 Men Benitez har jaktet på en angripende midtbanespiller i nesten to år, og det ser ut til at Almiron passer Fotballdrakter På Nett! på regningen. Han har scoret 12 mål og lagt til 14 assist i 35 kamper for Gerardo Martinos side denne perioden. Almiron startet sin karriere med Cerro Porteno før han begynte i Lanus, hvor han scoret tre mål på 35 kamper.

 Den spanske siden Real Betis, som har kvalifisert seg til Europa League, ledet jakten på å bringe spissen tilbake til hjemlandet. Benitez søker fremdeles forsikringer om overføringsbudsjettet sitt før han får en ny avtale på St. James ‚Park. Men stjernen insisterer på at han skal gå i sommer med en god kamp etter en hyggelig kampanje.

 Den belgiske siden har avtalt betingelser om en avtale om å ta den ruvende spissen på lån til sesongslutt. Sky Sports hevder at serberne avviste tilbud fra Bordeaux og Hamburg om å bli med Anderlecht. Med verdensmesterskapet i bakhodet var han desperat etter mer kampaksjon for å sikre seg plass i Serbias tropp i sommer.

 Rafa Benitez har vært desperat etter å få inn en ny spiss denne måneden før Billige Fotballdrakter han lot Mitrovic forlate. Og tidligere denne uken gikk han glipp av Daniel Sturridge da Liverpool-stjernen valgte å bli med på West Brom på lån i stedet. Slimani, 29, fikk en lårskade på trening denne uken og vil bli satt på sidelinjen i minst to uker. Men det har ikke satt utenfor Newcastle, som forventes å bekrefte avtalen før i kveld.