VernGuzma JohnsonIg BradMetlp Matchtröjor Fotboll Louella KitStangn

Louella Billiga Fotbollströjor LinneaRu

Duff döptes för att snubbla Cheikhou Kouyate i straffområdet under Burnleys ‚1-0-nederlag på Upton Park förra lördagen. Domare Jonathan Moss gav ut en röd röd till Duff eftersom han trodde att West Ham hade nekats en klar målscoring, men det fanns täckning för Clarets i rutan. Mark Noble fick straffen som Moss tilldelades i Billiga Fotbollströjor den 23: e minuten och Burnley fortsatte att förlora sin fjärde raka match. Clarets måste därför vinna på KC Stadium i helgen för att hålla liv i sin svaga Lancashire-klubben ligger längst ner i tabellen, åtta poäng under 17: e placerade Hull med tre matcher att gå.

 Dyche berättade för TalkSPORT: ‚Vi är en klubb som är i otroligt bra form. Det finns inget tryck att göra någonting.‘ Burnleys spelare kommer säkert att attrahera intresse från andra Premier League-frisörer efter en imponerande kampanj där de för närvarande sitter 14. Och Dyche gör inga ben om det faktum att Lancashire-sidan kommer att vara maktlös att övertyga Köp Fotbollströjor några av dess större stjärnor att stanna .

 Clarets har kämpat under sin första säsong i Premier League och chefen riktar sig till den serbiska internationalen för att lägga till lite stål i hans mittfält när han ser ut för att styra sin sida utanför droppen. Och den nederländska toppflygsidan kommer att vara desperat att hålla fast vid sin skeppare eftersom den nya tränaren John van den Brom hoppas leda klubben till europeisk fotboll nästa säsong.