WildaBarg ClarakrBj BrittnyDo Fodboldtrøjer På Tilbud Carina MaikDunle

Carina Fodboldtrøjer På Tilbud JoanneMc

Han sagde: ‚Vi prøvede bare at vinde enhver duel, hver kamp, ​​hver bold. Vi vidste på forhånd, at det ville blive en stor kamp.‘ To store redninger fra David De Gea nægtede Liverpool fra at gribe alle tre point, mens Zlatan Ibrahimovic havde en god chance for gæsterne. Manchester United klatrede over rivalerne Manchester City Fodboldtrøjer Med Eget Tryk lørdag aften til tredjepladsen i Premier League-tabellen efter en 3-1 sejr over Aston Villa. Ander Herrera åbnede scoringen før halvtid, og Wayne Rooney fik det til to efter intervallet med et fremragende sekund, før Christian Benteke trak en tilbage for Tim Sherwood ’s side. Men midtbanespiller Herrera tilføjede sin anden og United‘ tredje for sent for at sikre tre point for Manchester United. Her giver Sportsmails Dominic King sine spillervurderinger fra Old Trafford.

 Ander Herrera er ikke begejstret over udsigten til at skulle konkurrere med Bastian Schweinsteiger og Morgan Schneiderlin om et sted i Manchester United, der starter XI denne sæson. Herrera er overbevist om, at Billige Fodboldtrøjer han stadig får masser af tid på banen for United dette valgperiode på trods af midtbanetilskuddene til troppen. Meget få troede, at United ville være i stand til at prise Schweinsteiger væk fra Bayern München, men Van Gaal formåede at overtale 30-åringen til at bytte Bayern for Old Trafford. Herrera mener, at Schweinsteiger vil tilbyde Uniteds ofte sårbare tilbage fire mere beskyttelse næste sæson.