EPZMackp MartateF ImogeneHu Fodboldtrøjer Til Børn Matilda EvelynUmb

Matilda Fodboldtrøjer På Tilbud LannyGra

Den engelske midtbanespiller – der har tre år tilbage på sin kontrakt – blev kaldt op til Gareth Southgates verdensmesterskab efter en strålende sæson på Crystal Palace. West Ham og Everton er blevet forbundet med Loftus-Cheek, mens Eagles ville elske at bringe ham tilbage til Selhurst Park Loftus-Cheek, 22, kom fra bænken i sejren over Tunesien, før han startede, da England hamrede i Panama.

 Og han er fast besluttet på at spille en betydelig rolle næste sæson og Billige Fodboldtrøjer ikke varme bænken på Stamford Bridge. Ungdommens fremtid vil meget afhænge af Maurizio Sarri, der er beregnet til at erstatte Antonio Conte. Chelsea ’s overførselsplaner er blevet kastet i kaos af forsinkelsen i udnævnelsen af ​​deres nye chef. Men når Sarri omsider kommer, kan Blues begynde at forme deres hold til næste sæson og beslutte, om Loftus-Cheek har en rolle at spille. Næsten op til playmakeren er imidlertid torsdag aften ’s sammenstød med Belgien, når England går til toppladsen.

 Den engelske midtbanespiller, 22, tjente sin plads for Rusland efter en imponerende sæson på lån på Crystal Palace. Og RLC Fodboldtrøjer Til Børn indrømmer usikkerhed omkring Antonio Conte ’s job som Blues-chef kan have indflydelse på, hvad der sker dernæst. Han sagde: ‚Det er uretfærdigt over for mine holdkammerater, hvis jeg ikke er fuldt fokuseret på dette, så al den snak om min fremtid bliver nødt til vent indtil efter verdensmesterskabet. Loftus-Cheek indrømmer, at hans mål i starten af ​​sæsonen var bare at få almindelig fodbold. Han tilføjede: ‚I begyndelsen af ​​sæsonen troede jeg aldrig, at jeg ville sidde her virkelig i verdensmesterskabet.