JettaHerr ShondaCho CJLSherle Fotballdrakter Salg Misty FrankBall

Fotballdrakter til barn | Kj\u00f8p fotballdrakter til barn hos UnisportMisty Fotballdrakter Online WandaLei

Zielinski blir jaget av en rekke klubber i Italia etter en produktiv lånespråk på Empoli forrige sesong, men Liverpool håpet lokking av Premier League kunne overtale den polske landskampen til å bli med. Udinese er klar over interessen for 22-åringen og har bestemt seg for å innkassere, i stedet for å gi spilleren sjansen til å bevise seg neste sesong. Ifølge Sky Italia har Napoli inngått Fotballdrakter Online samtaler med Zielinskis representanter og er i nærheten av å avtale personlige vilkår. Liverpool kan fremdeles kapre avtalen ved å slå et megatilbud for unggutten – men det er underforstått at de nå forfølger andre mål.

 Liverpool har fått et slag i jakten på den tyske midtbanespilleren Mario Gotze, som har skilt seg med agenten sin og tilsynelatende forpliktet sin fremtid til Bayern München. Jurgen Klopp er opptatt av å ta med sin tidligere Borussia Dortmund-stjerne til Anfield, og angivelig ba klubben gjøre alt de kan for å få en avtale over linjen foran Euro 2016.

 Gotze har kjempet for vanlig spilletid på Allianz Arena, spesielt Fotballdrakter Salg denne sesongen som har lidd av vedvarende skadeproblemer. Men verdenshelten har helt kaldt vann på ryktene, og sier at han nå planlegger å bli på Bayern og håper å imponere den nye manageren Carlo Ancelotti. Denne siste avsløringen kommer umiddelbart etter nyheter om at Gotze har skilt seg med agenten Volker Struth.