JorjaRuzi MacEmttug ZelmaugYf Billige Fodboldtrøjer Olive OfeliaGia

Olive Fodboldtrøjer Med Eget Tryk DeclanSt

Den serbiske forsvarer blev sendt på lån til Bundesliga-klubben i januar, og han har imponeret siden ankomsten til Gelsenkirchen. 21-åringen har spillet hvert minut af Schalkes syv ligakampe siden hans ankomst, og den tyske klub er flyttet hurtigt for at bringe ham ind permanent efter at have aktiveret en klausul i hans låneaftale. Nastasic forlader City, der bare startede 32 Premier League spil siden sin ankomst til Fiorentina i 2012.

 Schalke har bekræftet underskrivelsen af ​​den tyske internationale Sidney Sam fra Bundesliga-rivalerne Bayer Leverkusen. Liverpool havde sporet 25-åringen, men vil gå Fodboldtrøjer Til Børn glip af, da Sam flytter til Schalke på en fire-årig aftale den 1. juli. Midtspilleren er blevet fyret af fem gange og har været en af ​​stjernerne i Bundesliga denne sæson og griber fat i syv mål og fem assists i 13 kampe.

 Gunners forsøgte at underskrive den tyske international sidste sommer og i det seneste overførselsvindue i januar, men lykkedes ikke at nå til en aftale med Schalke ved begge lejligheder. Arsene Wenger ’side, såvel som nyligt kronede Bundesliga-mestere Bayern München, er blevet tipset for at genoplive deres interesse for 20-åringen i slutningen af ​​sæsonen. Schalkes sportsdirektør Horst Heldt tror dog ikke playmaker kommer snart når som helst.

 Chelsea og Arsenal mål Sead Kolasinac kunne tænke interessen fra Premier League ved at underskrive en ny aftale på Schalke. Juventus var også fremstået som udfordrere til at underskrive den 23 år gamle bosniske international, og det var Fodboldtrøjer På Tilbud endda blevet rapporteret, at en medicinsk i Torino allerede var planlagt. Den italienske afsætningsmand Tuttosport har dog hævdet, at Kolasinac er ved at udføre en U-vending på sin fremtid og køre en forlængelse med Gelsenkirchen-siden. Hvis det viser sig at være tilfældet, bliver Chelsea, Arsenal og Juventus nødt til at henlede opmærksomheden andetsteds i søgen efter defensive forstærkninger.