JulianaMc Nganuzlpw TrishaXgi Fotbollströjor På Nätet Zandra AstridRed

Zandra Billiga Fotbollströjor DanielKi

Det är domen från Sky Sports-vitsen Charlie Nicholas, som hävdar att Jesse Lingard förtjänar utmärkelsen i år istället. Och han avslutade kampanjen 2017/18 genom att säkra Premier League Golden Glove för första gången i sin karriär med förra veckan. s rena lakan mot West Ham. De Geas föreställningar erkändes förra månaden när han tilldelades Uniteds Sir Matt Busby Player of the Matchtröjor Fotboll Year-utmärkelsen för fjärde gången på fem år.

 Nicholas säger att han skulle ge United ’s spelare av säsongsprisen till en av De Geas lagkamrater istället. Och Nicholas har gett sitt stöd för 25-åringen att vara i startuppställningen mot Tunisien den 18 juni. Lingard älskade sig ytterligare till Old Trafford trogen förra månaden när han avslöjade att han förkastade Uniteds rivaler Liverpool.

 Spanjolen hade varit i samtal om en ny affär med Old Trafford-vita krage sedan årets början, med hans ursprungliga avtal som skulle löpa ut i juni 2020. Ander Herrera lämnade klubben efter att han inte fick sin önskade lön men United bröt banken för att hålla De Gea till slut. Manchester United-stjärnan David de Gea betalade för sina lagkamrater ‚middag på Juan Matas‘ restaurang efter att de slog Rochdale i midveckan. Ole Gunnar Solskjærs sida Billiga Fotbollströjor smyckade till de sista 16 av tändernas hud efter en obehaglig natt på Old Trafford. Efter matchen var Solskjaer angelägen om att säkerställa att hans sida lär sig av sina misstag och fortsätter att leda i framtiden. står inför en kris i attacken efter att Marcus Rashford plockade upp en ljumskskada i östra London förra söndagen.Det betyder att Mason Greenwood är den enda passande anfallaren till hans förfogande och ungen kommer att leda linjen mot Gunners på måndag.