KeeshaBoi ZackRicke AntonioMa Fodboldtrøjer Børn Phyllis MellissaL

Phyllis Fodboldtrøjer Online ColemanM

Det løftede også Watford-spillerne, skønt de i deres forsøg på at udligne næsten blev fanget i et kontraangreb, med Nordin Amrabat, der lige var i stand til at forhindre, at Lallana gik væk fra et mål ved hans tilbagevenden. Can kunne ikke gentage sine tidligere heroics, da han ballooned et skud bredt og Mignolet lavede et måltid ud af et sent Daryl Janmaat skud.

 Da Watford hældte frem, levede Liverpools mål et charmeret Fodboldtrøjer Børn liv med Sebastian Prodl, der smadede tværstangen med en stoppetid-volley. Men efter at have kæmpet mod sider i den nederste halvdel og med deres rivaler at tabe point, var det lige så vigtigt for German og hans håb om at vende tilbage til Europas øverste bord.

 Nouha Dicko scorede 10 minutter efter genstarten og konverterede Rajiv van La Parras kryds for at bevæge gæsternes niveau på point med ottendepladsen Blackburn. Watford havde vundet tre på hinanden følgende kampe, men så aldrig ud til at vinde denne og kun målmanden fra Heurelho Gomes holdt niveauet i første halvleg.

 Dave Edwards, Kortney Huase og Van La Parra blev alle afvist af brasilianeren i de første 45 minutter. Imidlertid burde Bakary Sako have bragt Wolves foran, når han blev præsenteret for en strålende mulighed 10 minutter før pausen, men han skød forbi, efter at Gomes havde ladet sin linje. Da Dicko til sidst brød dødvandet, kunne ingen have været overrasket, men ting kiggede op for Watford med introduktionen af ​​Odion Ighalo, der slog stangen Billige Fodboldtrøjer to gange mod slutningen. Hornets forbliver i jagt efter forfremmelse, skønt Wolves, Blackburn og Norwich trækker vejret i nakken. Watford-chef Quique Sanchez Flores tilbød et pænt resume ved at sige: ‚Det er svært at acceptere, hvad der skete efter en time. Vi arbejdede godt mod Arsenal. Men vi taler om et hold, der har en chance for at vinde ligaen.‘