MarkDial Demetrius DevinXjxp Billiga Fotbollströjor German Earnestin

German Matchtröjor Fotboll Yongmvli

Han är utan kontrakt i sommar och ser ut att lämna klubben efter att ha misslyckats med att nå en överenskommelse om en ny affär. City, Arsenal och Liverpool har alla varit kopplade till en gratis överföring för spelaren men nu har Bordeaux anslutit sig till loppet. Det hade föreslagits att hans tidigare klubb inte skulle kunna tävla ekonomiskt men klubbens ägare Nicolas de Tavernost Matchtröjor Fotboll har inte uteslutit ett drag.

 Uruguay-hitman gjorde 15 ligamål förra säsongen och är angelägen om att flytta till Premier League efter två år i Frankrike. Den 22-åriga anfallaren presenterade för sitt land i Copa America, inklusive kvartalsfinalen i Chile. Frankrikes internationella anlände först till North East Club i januari 2013 från Montpellier men han har kämpat för att anpassa sig till livet i Premier League. Alan Pardew ser ut att bygga upp sitt lag efter en mardröm andra halvåret till säsongen och kan komma att besluta att få in 25-åringen om rätt erbjudande kommer in.

 Yanga-Mbiwa är angelägen om att få sin karriär tillbaka på rätt spår efter att ha missat en plats i VM-truppen och kan frestas att flytta tillbaka till Frankrike. Willy Sagnol Matchtröjor Fotboll har just utsetts till Bordeauxs nya tränare och rapporter i Frankrike antyder att han kan göra Yanga-Mbiwa till ett av sina toppmål under sommaren.

 Och hans regeringstid började spektakulärt med en omfattande seger över National League Boreham Wood. Aubameyang botade en skönhet i fjärrstolpen utanför området för att netto sin första i den sjunde minuten. Tidigare Paris Saint-Germain-chef Emery gjorde 11 förändringar vid pausen och såg den glömda mannen Lucas Perez sätta upp Eddie Nketiah för en sjätte.