MoisesSki SQWHattie NormandPr Billige Fodboldtrøjer Pauline BonnyLidd

Pauline Fodboldtrøjer Børn DillonSa

Roma vil ikke sælge Grækenland international denne måned, når de går i forfølgelse af Serie A-titlen. Algeriets internationale Bennacer har været væk ved Africa Cup of Nations, men den 19-årige midtbanespilleres tilbagevenden efter deres udrejse har set ham afslutte en skifte til Frankrig. Gunners er klar til at sende 19-åringen ud i for at give førsteholdsoplevelse. Charlton-manden er blevet knyttet til en skift til Bradford forud for aftenens kl. 23.00. Og Mavididi kunne efterfølgende blive den seneste Gunners-spiller, der tilsluttes sammen Fodboldtrøjer Børn i The Valley, med Francis Coquelin, Emmanuel Frimpong og Yaya Sanogo, der også har gjort det i de senere år.

 Men med timer at gå, indtil vinduet lukkes, står Emirates-cheferne over for et løb mod tiden for at få nogen ind. En talsmand for Paddy Power sagde: „Arsenal har længe brug for en forsvarer og en defensiv midtbanespiller, og David Luiz teknisk tikker begge disse bokse. Arsenal forlod det tidligere stadion Highbury for at flytte til Emiraterne i slutningen af ​​sæsonen 2005/06. På det tidspunkt, hvor det blev påstået af ligesom Billige Fodboldtrøjer ex-manager Arsene Wenger, var skiftet at gøre det muligt for klubben at udfordre med de bedste hold i Europa Det blev imidlertid hurtigt klart, at det ville tage flere år for klubben at betale gælden for det nye stadion. Hovedtræner Unai Emery meddelte i sidste uge, at klubben ikke var i stand til at bruge nogen penge på nye tilmeldinger denne måned. Og den tidligere målmand håber der er bevægelse om sommeren og hævder, at Gunners-forsvaret har brug for alvorlig forbedring.