OpalRand ThedaOlse NestorMsz Köp Fotbollströjor Eartha KandisWal

Eartha Köp Fotbollströjor AlisiaRi

Potters ledde genom lån på Liverpool framåt Oussama Assaidis söta strejke kort efter pausen, men Everton fortsatte att slåss och hävdade en förtjänad punkt när Baines konverterade från platsen, efter att Jermaine Pennant snubblat Leon Osman. West Brom distanserade sig från nedlagningszon efter en smal 1-0-seger över Newcastle, Baggies unga Saido Berahino ’87: e minut straff som säkerställer sidans Matchtröjor Fotboll första seger i tio matcher.

 Gabriel Agbonlahor: s tidiga mål var tillräckligt för att försegla tre poäng för Aston Villa efter en 1-0 triumf på Sunderland, som förblir stenbotten i toppfarten. Och de förenas i de tre nedre av Crystal Palace, som kom tillbaka till säkra 1-1 med Norwich, Jason Puncheons straff som utesluter Bradley Johnsons lysande öppnare för Kanarieöarna.

 Fem minuter senare var Kanarieöarna tillbaka på jämna villkor när Robert Snodgrass böjde sig lågt bakom stolpen för att leda Elliott Bennetts korsning hem. Och Michael Turner gav Fotbollströjor På Nätet sedan Norwich ledningen på timmarna, men Luke Moore slog med 15 minuter kvar för att tjäna knektarna en del av bytet i Norfolk. På andra håll Hull City fortsatte att tjäna en avgörande 0-0 oavgjort mot Leicester City på King Power Stadium, trots Tom Huddlestones avsked från andra halvåret för två bokningsbara brott. Samtidigt gick West Broms besök i Stoke under radaren efter att lagen spelade ett målfritt drag på Britannia Stadium.