PamelaCam KeithGinn BettyGree Billiga Fotbollströjor Christy AlissaStr

Christy Billiga Fotbollströjor FlorSand

Enligt rapporter i Italien kommer Serie A-jättarna att vara på marknaden för en anfallare när transferfönstret öppnas under nyåret och ivorianen är på deras tre-man-önskelista. Dorgba är utan kontrakt på Chelsea på sommaren och är tillgänglig på en gratis överföring, såvida han inte skriver en ny affär. Men 33-åringens framtid är fortfarande uppe i luften efter att rapporter rapporterade att klubben bara vill erbjuda honom en ettårsavtal, medan Drogba vill ha minst två till. Chelsea-anfallaren är en av tre januari-alternativ för Milan med, Catania ’s Maxi Fotbollströjor På Nätet Lopez och Roma‘ s Marco Borriello ville också.

 Den ghanesiska har gjort bara fyra Premier League-uppträdanden för Chelsea denna säsong, efter att ha tillbringat kampanjen 2012/13 på lån i Real Madrid. Det var under Jose Mourinho, som nu är hans chef hos Chelsea igen och är en manager som Essien kallar sin ‚pappa‘. Men portugiserna kan vara villiga att tillåta Essien att gå på lån för att få regelbunden fotboll inför VM. Och Milan är intresserade av Essien delvis på grund av det faktum att han förblir berättigad till Champions League, enligt Gazzetta dello Sport. Det kunde se Milanos verkställande direktör Adriano Galliani testa Chelsea: s beslut med ett lånerbjudande senare denna månad.

 Anfallaren åtnjöt en lysande kampanj förra Billiga Fotbollströjor säsongen och gjorde 28 mål och hjälpte Sevilla att lyfta Europa League för andra gången på lika många år. Enligt Gazzetta dello Sport har emellertid dessa samtal stannat och Milan hoppas nu att pipa Reds till Baccas underskrift. Den italienska klubben sägs ha skickat sin klubbläkare, Stefano Mazzoni, och sportschefen, Rocco Maiorino, till Colombia träffar spelaren.