ReggieWin MarissaMa JessHamme Fodboldtrøjer Børn Elisha RobbyGert

Elisha Fodboldtrøjer Butikker IrwinKan

Van Dijk får en chance for at imponere den hollandske chef Louis van Gaal på tirsdag, når han deltager i Hoops ‚Champions League-sammenstød med Ajax. Hollænderne løb over deres kvalifikationsgruppe i verdensmesterskabet med ni sejre og en uafgjort, da Robin van Persie og Co forseglede en plads i Brasilien næste sommer. Allerede i øjeblikket ser Englands Fraser Forster og Honduras fulde back Emilio Billige Fodboldtrøjer Izaguirre verdensmesterskabet, og en international opkald er ikke mere end 22 år gamle Van Dijk, ifølge Lennon.

 De større hollandske klubber kiggede på ham, men gik væk fra at flytte – og Lennon regner med, at Celtic kan have slået guld ved at lande ham på en langsigtet aftale. Han tilføjede: ‚Jeg var over at se Ajax, og de kunne ikke tro, at de havde gået glip af et trick med ham – og endda de engelske klubber, fordi de har en masse spejdere i Holland. Fenlon stod over for øksekald efter at have været dunket af Malmo i en Europa League-sammenstød og derefter tabt til Hearts, men han har stabiliseret skibet.

 På spørgsmålet om Van Dijk på Twitter skrev han: ‚Bedre i luften end mig, hurtigere end mig, mere sammensat og ikke scorer egne mål!‘ Carragher’s ry for at stikke Fodboldtrøjer Børn bolden i sit eget net skadede ikke hans stående på Anfield. Reds-ikonet, 39, fortalte Sky Sports: ‚Han er en bedre forsvarer end Liverpool har fået, og det er derfor, ledere går ind på transfermarkedet. Carragher havde endda tid til at sigte en fræk graver mod Manchester United, da han twitrede kollega Gary Neville På spørgsmålet, om handlen var værdi for pengene af hans kolleger, sigtede Carragher mod, at United underskrev Victor Lindelof efter hans dumgy start på Old Trafford.