StefanSon Earnestkm Margarita Køb Fodboldtrøjer Marita EloisaDel

Marita Billige Fodboldtrøjer FranCunn

Blues sprangrogged Manchester United til anden i dag ved at slå Stoke 5-0 og forblev der, da de røde djævler trak 0-0 med Southampton. De er en overordentlig 13 point, der er brugt af Premier League-ledere Manchester City, men med otte point er afstanden mellem dem og det femte placerede Tottenham. Italieneren mener, at hans hold har en kamp på deres hænder for at kvalificere sig til Champions League 2018/19 gennem deres ligaposition dog.

 Den 38-årige pensionerede angriber tilbragte en sæson med Blues men blev frigivet Køb Fodboldtrøjer i september 2004 efter at have testet positivt for kokain. Mutu, der udelukkende talte med SunSport, sagde: ‚Antonio Conte er en god træner, og jeg tror, ​​han kan vinde Premier League med Chelsea. Han sagde:‘ Jeg tror, ​​at de har en masse unge spillere i dette øjeblik, og jeg kan godt lide at. England spiller mere kombinerende derefter i fortiden. Mutu – der trak sig tilbage i 2015 efter en kort trylleformular i Indien – har fortalt, hvordan han nyder sin tid i Bukarest, men en dag vil flytte til Serie A. Han tilføjede: ‚Jeg ville se, hvordan jeg‘ gør det som en manager og indtil nu tror jeg, Køb Fodboldtrøjer at jeg klarer det godt. Mit mål er at håndhæve klubben, gøre den stærkere.

 Som i de foregående runder mod Nottingham Forest og Everton, er italieneren indstillet på at rotere sine muligheder ved at give sine mere perifere spillere en mulighed. Venstre-back Marcos Alonso er suspenderet for fem bookinger, med Kenedy indtaget til at indtage sin plads, mens Michy Batshuayi og Drinkwater er klar til at få en chance.