SusannahN DavisEnde Jacknhub Billige Fotballdrakter Demi ArletteGe

Demi Fotballdrakter Online Lorraine

Den portugisiske avisen O Jogo hevder den tidligere Barcelona-duoen har utnevnt seg til hovedmennene i klubben. Og det er angivelig at det ikke sitter bra med noen av de lengre serverende medlemmene i Ligue 1-ledende tropp. Neymar og Alves ‚handlinger har tilsynelatende blitt sett på som ‚respektløse‘ av noen i klubben.

 Og det har blitt hevdet at forholdet i Fotballdrakter Online troppen mens ‚hjertelig‘ fremdeles er ‚langt fra et vennskap‘. Videre til dette påstås det at det er et ‚kaldt‘ forhold mellom Emery og noen av seniorspillerne i siden. Brasilianske Neymar og hans brasilianske lagkamerat Alves flyttet til Parc des Princes om sommeren.

 Den brasilianske superstjernen, 24, kunngjorde at han vil gi ut sin første singel ‚Neymusico‘ senere denne uken på sin Facebook-side – til en bedøvet reaksjon fra fansen. Han ble snappet i sommer med å være sammen med Justin Beiber i LA – mens hans brasilianske lagkamerater ble ydmyket i Copa America. Twitter-avsløringen hans lyder: ‚Denne onsdagen Billige Fotballdrakter begynner jeg på musikkarrieren min, og jeg kommer til å gi ut min første sang på Facebook. Vi vil ha ‚Neymusico‘. Del det. ‚Og med sine nye instrumentale ferdigheter, er fansen ivrige etter å se om sporet blir en hit eller, hvis historien til fotballspillere som gir ut sanger er noe å gå etter, en monumental flopp. Neymar ønsker å starte en musikkarriere ? HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH VENNLIGT TIL MEG FLERE VENNER SOM DETTE